Nezgodno zavarovanje spada med tista zavarovanja, ki bi ga moral imeti prav vsak od nas.

Pred sklenitvijo pa je priporočljivo naraediti analizo in primerjavo za nezgodno zavarovanje. Na podlagi tega lahko sklenemo takšno obliko, ki je za nas najbolj pomembna.

Pri nezgodnem zavarovanju moramo upoštevati življenjske situacije in način življenja, ki ga imamo. Upoštevati moramo tudi nas prosti čas in delo, ki ga opravljamo v službi.

Kritja pri nezgodnem zavarovanju moramo temu prilagoditi. Če smo na določenih področjih bolj izpostavljeni moramo temu povišati zavarovalne vsote, saj je verjetnost za nezgodo in trajne posledice večja. Priporočljivo je narediti primerjavo nezgodnega zavarovanja in kritij, ki jih je možno skleniti.

Zahtevajte informativni izračun, da preverite kakšna je premija in povprašajte o stvareh, ki vas pred sklenitvijo še zanimajo. Nezgodno zavarovanje lahko sklenemo za 10 let, tako da gre za pomembno odločitev. Tako je bolje dva krat premisliti in raziskati vse pomembne faktorje, ki vplivajo na to, da bomo zase sklenili najboljše možno zavarovanje za primer nezgode.

Obiščite zgornjo povezavo in naredite primerjavo ter si naročite informativni izračun, da preverite ceno. Po prejetem izračunu lahko določene postavke še popravite in nato sklenete nezgodno zavarovanje, ki bo vam pisano na kožo. Za naslednjih 10 let boste tako poskrbeli za odškodnino v primeru nezgode.

Naslednja stran:

Predhodnja stran: