Na spletni strani zavarovanjeavta.si najdete vse potrebne informacije o zavarovanju avtomobila.

Trudimo se, da na eni strani zberemo različne informacije, stran pa postopoma tudi dopolnjujemo, tako da lahko v prihodnosti pričakujete še več informacij. Zavarovanje avta lahko sklenete preko več zavarovalnic v Sloveniji. Na voljo je Triglav, Sava, Generali, Grawe, Ergo in Allianz.

Zraven tega si lahko naročite izračun za zavarovanje avta in preverite kakšna bi bila cena. To vam koristi v različnih primerih. Na eni strani, ko potrebujete obnovite obstoječega zavarovanja in bi radi preverili ceno. Na drugi strani pa ko kupujete nov avto in vas zanima kakšen bo strošek registracije in zavarovanja. Preverite na zavarovanje avta.

Že na prvi strani vidite obrazec za informativni izračun in ga lahko izpolnite. Dodatno lahko preverite tudi druge informacije ali nas kontaktirate, če bi želeli kakšne dodatne informacije.

Pri zavarovanju avta igra odločilno vlogo za ceno kasko zavarovanje. Poznamo več oblik kasko zavarovanja, od tako imenovanih delnih kombinacij do polnega kaska. Izberite kritja, ki so za vas zanimiva in jih označite, ko nam pošiljate povpraševanje. Dodatne stvari lahko izpolnite med opombami in pripravili vam bomo informativni izračun za zavarovanje avta glede na vaše želje.

Naslednja stran:

Predhodnja stran: