Pred nekaj dnevi sem se vrnil iz izleta po Budimpešti. Celoten izlet ali potovanje, kakor koli bi pač mojo pustolovščino poimenoval, sem si organiziral v lastni režiji.

Nekateri v Budimpešto raje potujejo s pomočjo turistične agencije, drugi gredo raje sami ali s prijatelji in tako sami raziskujejo mesto in njeno okolico.

Budimpešta je zelo enostavno mesto za ogled, saj se lahko po njej prevažaš s tramvaji, avtobusi ali taksiji (če ti zagodi) in vse skupaj je zelo dobro organizirano, tako da v Budimpešti ne bi smel imeti težav, če se boš na izlet odpravil sam.

Da ponudim svoje izkušnje, sem pripravil tudi stran Izlet v Budimpešto in tako napisal nekaj besed o mojem potovanju, kaj sem si tam ogledal in tako naprej.

Stran Budimpešta bom še naprej posodabljal in opisal glavne znamenitosti, hotele in apartmaje, med drugim najdeš tudi tistega v katerem sem spal jaz. Opisal pa bom tudi druge stvari, ki se mi zdijo pomembne, ko se nekdo prvič odpravi v Budimpešto.

Vabljeni k ogledu strani o izletu v Budimpešto, če pa bo kdo imel kakšno vprašanje o samem mestu pa najdete na strani tudi kontakt in me lahko kontaktirate za dodatne informacije in z veseljem vam bom pomagal pri odkrivanju Budimpešte ali katerih drugih držav, ki sem jih na Madžarskem že obiskal.